Keresés
Keresés
Rovatok: Hírek

8. Fehérvári Atherosclerosis Találkozó

2023. november 10-11-én kerül megrendezésre a 8. Fehérvári Atherosclerosis Találkozó. A Királyok Városa, Székesfehérvár 2023. novemberében is várja a visszatérő és az új résztvevőket, hogy találkozzunk a Hotel Magyar Király hangulatos falai között.
Kedves Kollégák!

Az idén már 8. alkalommal várunk minden érdeklődő egészségügyi dolgozót a Fehérvári Atherosclerosis Találkozóra, a FAT-ra.

Várunk minden ápolót, asszisztenst, dietetikust, orvost, akinek fontos az érbetegségek megelőzése, azok felismerése és kezelése, az aktív egészség élethosszig tartó megőrzése.

A 8. FAT programja „Súlyos bajaink” szerteágazó vonatkozásaival foglalkozik. A korábbiakhoz hasonlóan szeretnénk az obezitas, a diszlipidémia, a diabétesz, a hipertónia és az ezek következtében létrejövő érbetegségek kezeléséről beszélgetni, ha kell vitatkozni, a mindennapi munkához, küzdelemhez segítséget nyújtani.

A Királyok Városa, Székesfehérvár 2023. novemberében is várja a visszatérő és az új résztvevőket, hogy találkozzunk a Hotel Magyar Király hangulatos falai között.


Üdvözlettel:
Dr. Reiber István
főszervező

 

 

 Bővebb információ a rendezvény hivatalos weboldalán:
https://www.eqcongress.hu/kongresszusadat/fat/


 

Kapcsolódó dokumentumok: 1. 8. FAT PROGRAM
Cikk értékelése Eddig 1 felhasználó értékelte a cikket.

Hozzászólások

Név: Jelszó:
Technikai forródrót

+36 30 327 4143

 
A MAT számlaszáma,
amire a 2000 FT / év
tagdíjbefizetéseket várjuk:

OTP Bank
Magyar Atherosclerosis Társaság
11708001-20318505
Válasszon lapszámot!