Keresés
Keresés

Fehérvári Atherosclerosis Találkozó 2017

2017-09-15

2017. október 13-14-én kerül megrendezésre a Fehérvári Atherosclerosis Találkozó. A rendezvény helyszíne: Hotel Magyar Király, 8000 Székesfehérvár, Fő u. 10. Várunk minden szakdolgozót, orvost, és azokat is, akik az érbetegségek kialakulását szeretnék mérsékelni, aki ellátásukat, kezelésüket szeretnék minél hatásosabban végezni.Kedves Kollégák!


5. alkalommal várunk minden érdeklődőt a Fehérvári Atherosclerosis Találkozóra, a FAT-ra! Mindenkit, akinek az egészség megőrzése, vagy annak helyreállítása hivatásának meghatározója. Várunk minden szakdolgozót, orvost, és azokat is, akik az érbetegségek kialakulását szeretnék mérsékelni, aki ellátásukat, kezelésüket szeretnék minél hatásosabban végezni.

Az 5. FAT fő témaköre, hogy egy otthoni akut érkatasztrófa esetén - legyen az szívizominfarktus, ischaemias stroke, vagy perifériás érelzáródás - mit kell tenni. Természetesen megbeszélésre kerül az is, hogy az ajánlások tükrében hogyan lehetne megelőzni az akut értörténések kialakulását, hogyan kellene gondozni az érintetteket, és persze, hogy mi a mai magyar valóság.

Az idén péntek reggeltől szombat délig tart a teljes program át- és átszőve dietetikai tapasztalatokkal, tanácsokkal.

A gyönyörű Székesfehérvár és benne a Magyar Király Hotel a tradíció és az újdonság csábító keverékével vár minden érdeklődőt, hogy itt találkozzunk újra! 

Üdvözlettel:
Dr. Reiber István
főszervező


A rendezvény részletes programját megtalálja a Kapcsolódó dokumentumok között.


Jelentkezés, a rendezvény hivatalos weboldala:

http://www.eqcongress.hu/kongresszusadat/v.fehervariatherosclerosistalalkozo


A rendezvényen való részvételre a jelentkezés két módon lehetséges; online a Szervezőiroda honlapján keresztül, valamint a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és annak megküldésével. E-mail: veres@eqcongress.hu

 

Kapcsolódó dokumentumok: 1. MEGHÍVÓ-PROGRAM (PDF)
2. JELENTKEZÉSI LAP (doc)
Cikk értékelése Eddig 1 felhasználó értékelte a cikket.

Hozzászólások

Név: Jelszó:
Technikai forródrót

+36 30 327 4143

 
A MAT számlaszáma,
amire a 2000 FT / év
tagdíjbefizetéseket várjuk:

OTP Bank
Magyar Atherosclerosis Társaság
11708001-20318505
Válasszon lapszámot!